Skip to main content

Privéchauffeur

Werkt u veel op locatie en komt u door het vele autorijden niet door uw werk heen? Bij BOB4You kunt u uw eigen BOB4You privéchauffeur reserveren. Alle privéchauffeurs zijn ouder dan 20 jaar en hebben veel rijervaring in verschillende typen auto’s.

De gemakken van een privéchauffeur

Heeft u wel eens een privéchauffeur gehad of wordt het uw eerste ervaring met een privéchauffeur? Ontdek alle gemakken die een privéchauffeur met zich meebrengt! Wilt u nog even uw mailbox bekijken en e-mails beantwoorden, een skypegesprek houden met een zakenpartner, een WhatsApp berichtje beantwoorden of gewoon even ontspannen tijdens het rijden? Het is allemaal mogelijk.

Extra service

De BOB4You chauffeurs bieden uiteraard ook extra service! Na hard werken in de auto of op locatie heeft u vast dorst gekregen. Onze chauffeurs zorgen goed voor u. Zij zorgen dat er altijd een flesje water aanwezig is. Tijdens uw afspraak op locatie bieden wij de mogelijkheid om onze chauffeur in te zetten tijdens de uren van de meeting.

U kunt de chauffeur dus tijdens de wachttijd voor nuttige dingen inzetten, zoals: het wassen van uw auto, boodschappen doen, de auto aftanken enz. Dit doen onze chauffeurs met liefde voor u en het bespaart u een hoop tijd.