Skip to main content

Over BOB4you

BOB4You is de aanbieder op het gebied van een privéchauffeur, valet parking, BOB service (het in de eigen auto vervoeren en naar de gewenste bestemming rijden), pakketservice of persoonlijke service. U kunt ook last-minute gebruik maken van onze diensten.

Teveel gedronken, maar wel uw eigenauto?

Helaas horen wij te vaak in het nieuws dat er dodelijke ongelukken gebeuren waarbij alcohol een rol speelt. BOB4You vindt het belangrijk dat iedereen veilig op locatie komt. Daarom zorgen wij er voor dat er op het laatste moment chauffeurs gereserveerd kunnen worden. Wij willen de kans op ongelukken voorkomen. Wij leveren chauffeurs die u en uw auto veilig naar de gewenste bestemming brengen.

Het bieden van een goede service en klanttevredenheid staan hierbij samen op nummer één. Onze uitgangspunten voor een goede onderneming en een tevreden klant zijn kwaliteit, flexibiliteit, last-minute respons en op tijd aankomen.

Missie

Onze missie is het leveren van chauffeurs om zowel de klant als zijn/haar vervoersmiddel veilig te verplaatsen van locatie naar bestemming.