Skip to main content

BOB service

De BOB service van BOB4You kan worden ingezet voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden. Wij zorgen er voor dat onze chauffeur 10 minuten voor de afgesproken tijd op de afgesproken plaats is.

Onze chauffeur brengt u dan in uw eigen auto naar huis. Wilt u toch iets langer blijven, omdat u het gesprek nog niet heeft afgemaakt of omdat uw glas wijn of vaasje bier nog niet op is? Dat is geen enkel probleem. Bij BOB4You zitten de eerste 10 min wachttijd inbegrepen. Per 5 minuten dat wij langer moeten wachten brengen wij € 6,- in rekening.

BOB4You brengt u thuis in uw eigen auto Wanneer u klaar bent om naar huis te gaan staan wij voor u klaar. U geeft de sleutel aan onze Bobber en u wordt veilig en wel naar huis gereden. Heeft u onderweg dorst en een flesje water nodig? Bij BOB4You is dat geen probleem. Dat zit bij de service inbegrepen. Eenmaal op de bestemming aangekomen geven wij u de sleutel terug en u betaalt onze Bobber door middel van pin of contant.

Last minute een BOB nodig?

Voor BOB4You is het geen enkel probleem om op het laatste moment een BOB te regelen. In de meeste gevallen kunnen wij voor u een last-minute BOB regelen die binnen een uur bij u is.